СТАТТІ ТА ПУБЛІКАЦІЇ

Семінар у Львові

 

photo822Починаючи записи в своєму блозі, хочу заздалегідь попросити всіх кому не цікаво – не читати. Кому цікаво – коментуйте, пишіть листи, Ваші зауваження і задавайте питання мені на електронну пошту або на сторінці в facebook.

Отже,  почнемо! На минулих вихідних мені довелося відвідати досить цікавий семінар в прекрасному західному куточку нашої країни – місті Львові. Загальне враження – позитивне, багато корисного, як молодому нотаріусу, так і нотаріусу зі стажем. Маса відгуків було з сусідніх рядів про те, що нічого нового не було, але як кажуть філософи «вік живи – вік вчись». Корисно було впорядкувати масу знань в найбільш цікавих та актуальних напрямках нотаріальної діяльності.

На семінарі були присутні близько 200 осіб, що виявилося для мене сюрпризом. Переважно контингент складався зі львівських нотаріусів, помічників нотаріусів та стажерів. Не знаю чи був хтось з Києва, але з Київської області точно хтось приїхав, а так само з Одеси та Івано-Франківська. Виступали такі експерти як: Начальник управління податкового контролю Державної податкової служби України, суддя Апеляційного суду Львівської області, Перший заступник начальника Головного управління Держкомзему України в Запорізькій області та інші.

Очікуйте в найближчих записах в моєму блозі більш докладний опис і цікаві нотатки з кожної доповіді. Буду вдячна тим, хто так само був присутній на даному семінарі і допоможе доповнити мої повідомлення своїми зауваженнями.
Автор: Черноволова Елена